Ung forfatter med masser af talenterLangt ude på landet og tæt på naturen. Ligger et gult hus. Ude fra kan man nemt overse det pga den høje hæk. Men inde bag hækken og de gule mure spirer idéer og talenter fra to unge mennesker.

Begge er flyttet her til lokal området mellem Albøge og Lyngby fra storbyen København, hvor de studerede, og har nu boet her i ca 2½ år.

Rebekka kommer oprindelig fra Skanderborg egnen, og nyder at være hjemme hos sønnen Sej som blev født i marts.

Mads kommer fra Syd Sjælland og er faldet godt til i det jyske. Mads er kendt i Danmark for sit forfatterskab. I øjeblikket kan han opleves på børnekanalen Ramasjan. Her er små historier om veninderne "Fie og Fanny"
Lyt til dem her


Mads, også kendt under navnet Mads Heinesen, gør sig mest i børnebøger, og har fundet inspiration i sin egen barndom. Med sine 33 år, kan han stadig klart mindes hvordan det var at være forelsket første gang, hvordan man reagerede da man var teenager og venskaber/fjenskaber. 


Mads har altid elsket at skrive. Specielt elskede han faget dansk. Her kunne han være det man nok mente var en irriterende elev som spurgte efter flere stile.

Allerede som 18-19 årig skrev han sin første bog, som blev udgivet i 2003.  Bogen hed "At holde om et hjerte" Det er en samling af digte. Den er netop udgivet i et flot og opdateret cover.


Af bøger har han blandt andet udgivet:
   -  Jeg er modig
   -  Hvad så, Vilmer ?
   -  Hvad så, kærester ?
Alle 3 bøger er fortrinsvis for børn i aldersgruppen 10-13 år.
(Hvad så , kærester ? kan købes direkte hos Mads for kun 50 kr.)


Her stopper Mads kreativitet og aktiviteter ikke. Han elsker at spille på guitar og tager den ofte ned fra væggen. I øjeblikket spiller han mest for sønnen Sej. Han tager også gerne ud og spiller for mindre og størrer forsamlinger. Han har egne sange og musik han optræder med. Tidligere var det sammen
 med en ven.
Se ham på youtube: Klik her


I ledige stunder svinges maler penselen også, og malerstilen er helt speciel og unik for Mads. Han maler samme person på sine malerier, men i forskellige situationer.

Udsnit af et maleri som er undervejs. Der er akryl på masonit og rimeligt stort i det det måler 80 x 100 cm.


Når Mads er på besøg hos svigerfar bobler skabertrangen også. Idet at der her er et bronce værksted, benytter Mads sig af at kunne udtrykke sig og få personen fra malerierne ud i at blive en broncefigur.


Ønsker for fremtiden.....
"Vild maskine" er et forlag som Mads og en ven er ved at etablere. Der er allerede indkøbt rettigheder til 3 bøger i norge. Bl.a. er det bøger af den Norske Forfatter Jan Roar Leikvoll som skal oversættes. Det er prisvindene bøger som kommer til at ligge i de danske boghandler når tid er.
Find "Vild Maskine" på facebook: Vildmaskine

Mads kommer på besøg i præstegaarden i Lyngby, og fortæller om sig selv og sit forfatterskab den. 18. november 2014, kl. 19.30.


Mads Heinesen kan kontaktes på mail: mads@heinesen.net eller tlf. 6172 6976


Kilde: Mads Heinesen
Redaktør: L. Knold
17. september 2014